je to najboljsi pooblasceni asus servis prenosnikov v sloveniji
je to najboljsi pooblasceni asus servis prenosnikov v sloveniji
in

Iskal “pooblaščeni Asus servis” in naletel na … ta računalniški servis

Predstavljajte si to … nekega sončnega pomladnega popoldneva v Ljubljani ali Domžalah odprete svoj Asus prenosnik, da dokončate pomemben projekt za delo. Tvoja zanesljiva naprava je bila vedno tvoja desna roka, a tokrat te je presenetil neprijeten zasuk – prenosnik se ni odzval in je vedno pokazal “blue screen”. Po nekaj poskusih ponovnega zagona in brskanja po spletnih forumih ugotoviš, da bo potreben obisk računalniškega servisa.

Z zaskrbljenostjo si v brskalnik vpisal “servis prenosnika” v upanju, da najdeš strokovnjake, ki bodo tvojemu prenosniku nudili najboljšo možno nego. Med raznolikimi zadetki se je izpostavila stran podjetja Računalniški Servis PC Agent. Spletna stran je bila čista, profesionalna in obljubljala visokokakovostne storitve. Poleg tega so na strani ugodno izstopala mnenja zadovoljnih strank.

Racunalniski servis PC Agent

Preden nadaljujemo z zgodbo morate vedeti, da se je to zgodilo meni …

Brez pomisleka sem jim poslal sporočilo na kontakt@pcagent.si z opisom težave in že po nekaj minutah prejel odgovor, ki je vlil upanje. Zelo presenečen nad hitro odzivnostjo … Dogovorili smo se za termin in naslednji dan sem v poslovalnico na Dolenjski cesti 43 v Ljubljani potrkal na vrata podjetja PC Agent. Tam me je pričakal “Agent” z imenom Nejc, ki je poslušal mojo zgodbo in pregledal napravo. Da ne omenim še to, da sem med postopkom popravila prejemal slike od popravila?

No spodaj je nekaj teh slik od popravila mojega asus zenbooka.

Notranji mozgani asus zenbook na pooblascenem servisu asus
Notranji mozgani asus zenbook na pooblascenem servisu asus
Potrebna je bila menjava termalne paste na asus zenbooku
Potrebna je bila menjava termalne paste na asus zenbooku
Temperature med igranjem igrice po opravljenem servisu
Temperature med igranjem igrice po opravljenem servisu (prej 90C)

Prenosnik so skrbno testirali, diagnosticirali težavo in mi pojasnili, kaj je potrebno storiti.

V dveh dneh so me poklicali z novico, da je Asus prenosnik zrihtan in je znova pripravljen na uporabo. Odpravil sem se nazaj do PC Agenta, kjer so mi tudi predstavili opravljeno delo in pokazali razliko. Prenosnik je deloval tekoče, skoraj kot nov, in bil sem navdušen nad učinkovitostjo storitve ki so mi jo nudili. Da ne omenim, da se sedaj prenosnik “ne dere več” tako kot se je pred servisom asus prenosnika.

Z zadovoljstvom sem zapustil servis PC Agent, hvaležen, da sem na internetu našel pravo rešitev za mojo težavo.

Definitivno sem postal zvesta stranka in priporočam PC Agent prav vsem, ki so potrebovali zanesljiv servis prenosnikov in računalnikov za njihove elektronske naprave.

Na začetku sem bil skeptičen saj kot sem izvedel v poslovalnici, oni niso ravno pooblaščeni servis za Asus vendar je bila ta skrb za manj. Vem da sicer moja beseda ne pomeni veliko, za to je najbolje da se prepričajte sami! 😉

Kupoprodajna pogodba za avto

Kupoprodajna pogodba za avto in kaj morate vedeti pred podpisom

Kdaj je žrebanje Eurojackpot Eurojackpot rezultati za danes kje pogledati

Kdaj je žrebanje Eurojackpot? Eurojackpot rezultati za danes, kje pogledati?