Špar kupon za 25 popust na en izdelek
Špar kupon za 25 popust na en izdelek
in

Špar kupon za 25 popust na en izdelek – Kje ga dobiti?

V Špar Slovenija lahko kupone za popuste najdete dobite na več načinov. Da pridobite seveda Špar kupon za 25 popust na en izdelek, morate obvezno imeti Špar Plus kartico z katero dejansko unovčite kupon.

Seveda obstaja tudi več načinov, kako dobiti kupon za 25 popust na en izdelek v trgovini Špar:

  1. Špar Plus kartica – Če ste član kluba Spar Plus, lahko prejemate kupone in ugodnosti, ki so na voljo članom.
  2. E-novice – Prijavite se lahko na Šparove elektronske novice in z tem boste obveščeni o trenutnih akcijah in kuponih za popuste.
  3. Šparova mobilna aplikacija – Prenesite si mobilno aplikacijo, kjer so redno objavljene ekskluzivne ugodnosti za uporabnike aplikacije.
  4. Reklamni letaki in katalogi – V Šparovih reklamnih letakih, ki jih najdete v trgovinah ali pa so dostavljeni po pošti, lahko najdete kupone za popuste.
  5. Kuponi na spletni strani špar

    Spletna stran Špar – Na spletni strani Špar Slovenija lahko najdete trenutne akcije in informacije o morebitnih kuponih.

Racunalniski servis PC Agent

Za pridobitev kupona običajno potrebujete bodisi fizični kupon iz letaka ali pa digitalno kodo/kupon iz aplikacije ali elektronske pošte. V večini Špar pri nas sedaj ni več možno zaprositi za popust pri blagajni, brez da bi sabo imeli recimo Špar kupon za 25 popust na en izdelek.

Špar kupon za 25 popust na en izdelek najdete lahko tudi v spar aplikaciji
Špar kupon za 25 popust na en izdelek najdete lahko tudi v spar aplikaciji

Za več informacij o špar kuponih za popust lahko obiščete vašo najbližjo trgovino Špar ali preverite na njihovi spletni strani. Kot smo že omenili, je pogosto za uporabo takšnih kuponov potrebno biti član kluba zvestobe ali biti naročnik na njihove promocijske materiale. Prav tako lahko pogosto najdete posebne ponudbe v aplikaciji Špar, ki je na voljo na Android in IOS ali v promocijskih katalogih. Če imate poseben kupon za popust in niste prepričani kako ga unovčiti, priporočamo, da za več informacij obiščete lokalno trgovino.

Najnovejse wolt in glovo promo kode

Wolt promo koda – HA9KW4E – Delujoče!

Vse, kar morate vedeti o prtljagi pri Ryanairu

Ryanair prtljaga – Vse kar morate vedeti